Zoek

Langetermijnrelaties bij Grafityp 

Langetermijnrelaties bij Grafityp 

Grafityp bouwt sinds jaar en dag aan langetermijnrelaties met haar klanten. Hoe ze dat doen? Door een betrokken partner te zijn en de klanten te ondersteunen waar nodig. Ontdek hoe Grafityp haar samenwerkingen concreet uitbouwt.

Familieband

Grafityp is een hecht familiebedrijf waar nu de derde generatie aan het roer staat. Herman Bosman Jr. en zijn dochters Patricia en Brigitte zijn de drijvende kracht achter Grafityp vandaag. Dat familiale gevoel wordt ook doorgetrokken naar de medewerkers en de distributeurs. Veel Grafityp collega’s werken al decennialang bij Grafityp en blijven graag plakken. Ook de distributeurs maken deel uit van de Grafityp familie.

Luisteren en ondersteunen

Om een goed beeld te krijgen van wat de klanten bezighoudt, gaat Grafityp regelmatig bij hen op bezoek. Om de banden aan te halen en te luisteren! Zo houdt Grafityp de vinger aan de pols en kan het vlot inspelen op de vragen van de markt. Daarnaast probeert Grafityp de partners ook te ondersteunen waar nodig.

Zo bouwt Grafityp aan langetermijnrelaties

Grafityp gaat voor hechte langetermijnrelaties met al haar partners. Benieuwd hoe ze dat concreet doen?

Bedrijfsbezoeken: Grafityp nodigt haar distributeurs geregeld uit in haar hoofdkantoor in Houthalen. Zo’n bedrijfsbezoek is het uitgelezen moment om nieuwigheden binnen het gamma te tonen. Een rondleiding doorheen de fabriek mag daarbij niet ontbreken.

Opleidingen: Grafityp organiseert meer dan 50 opleidingen per jaar. Zo leert de partner optimaal met de folies om te gaan en kan hij het beste resultaat behalen voor zijn klanten.

Evenementen: Om de twee jaar organiseert Grafityp een exclusieve dealer meeting. Dat zijn twee volle dagen waar Grafityp meer dan 40 internationale dealers verwelkomt. Zij krijgen een update over de nieuwste producten, een wrapdemonstratie en een rondleiding. Daarnaast worden de klanten ook wel eens uitgenodigd voor een namiddag op het racecircuit. Als vaste sponsor van raceteam WRT mag Grafityp af en toe VIP tickets uitdelen aan haar distributeurs en dealers.

Op de Grafityp website vind je een overzicht van alle producten en diensten die Grafityp aanbiedt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.