Zoek

Kongsberg Precision Cutting Systems zet nieuwe standaard in golfkartonproductie met lancering van nieuwe Kongsberg Ultimate

Kongsberg Precision Cutting Systems zet nieuwe standaard in golfkartonproductie met lancering van nieuwe Kongsberg Ultimate

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) heeft zijn zijn baanbrekende nieuwe digitale snijplatform, de Kongsberg Ultimate, onthuld. Dit baanbrekende platform, dat klaar is om de golfkartonproductie-industrie te transformeren, levert ongekende niveaus van productiviteit, precisie en veiligheid.

Met zijn nieuwe, innovatieve aandrijftechnologie, een indrukwekkende acceleratiesnelheid tot 2,74G en een opmerkelijke snijsnelheid van 168 meter per minuut, is de Kongsberg Ultimate een bewijs van Kongsberg PCS’s toewijding aan het ontwikkelen van de nieuwste technologie.

“De Kongsberg Ultimate is ontwikkeld op basis van onze grondige kennis van de precisiebehoeften van golfkarton- en displayverwerkers. Hij belooft de normen te herdefiniëren en een nieuw tijdperk van productiviteit en innovatie in te luiden, met een snel rendement op investering voor verwerkers van golfkarton”, zegt Stuart Fox, President en CEO van Kongsberg PCS. “Het platform verbetert de operaties en biedt een aanzienlijk concurrentievoordeel, het zet een nieuwe industriestandaard en is klaar om de toekomst van golfkartonproductie voor de komende jaren te stimuleren.”

De Kongsberg Ultimate vertegenwoordigt een enorme sprong voorwaarts in technologie, die direct inspeelt op de unieke uitdagingen van golfkartonverwerkers die continu grote volumes en meerdere batches produceren.

“Met golfkartonverwerkers over de hele wereld onder toenemende druk om beter, sneller, veiliger en efficiënter te produceren om aan de eisen van de wereldmarkt te voldoen, hebben we onze toewijding onderstreept om een oplossing te leveren die is ontworpen voor precisie en gebouwd voor productiviteit,” voegde Stuart eraan toe.

“Bedrijven die hun activiteiten willen verbeteren, hoeven niet verder te kijken dan de Kongsberg Ultimate.”

Kongsberg Ultimate kernwaarden: De prestatiemogelijkheden van de Kongsberg Ultimate ontsluiten

Productiviteit: Met zijn nieuwe aandrijving en balkontwerp definieert de Kongsberg Ultimate de volgende generatie van ontwerp en prestaties. Dit leidt tot aanzienlijke productiviteitswinst en rendement op investering voor gebruikers.

Precisie: Met zijn zorgvuldig ontworpen koolstofvezel balk op maat zorgt de Kongsberg Ultimate voor een ongeëvenaarde stijfheid en past hij consequent een neerwaartse kracht van 50 kg toe. De camera op de gereedschapskop verhoogt de precisie nog verder, waardoor elke snede perfect voldoet aan de hoogste industrienormen.

Veiligheid: De Kongsberg SmartzoneTM veiligheidsoplossing is een innovatief nabijheidsgestuurd systeem met twee zones, ontworpen om veiligheid en efficiëntie naadloos te combineren. Bovendien zorgt de intuïtieve LED-verlichting ervoor dat de machinestatus kristalhelder is, wat een veilige en productieve omgeving garandeert.

Uptime: Met de nieuwe zelfdiagnose en waarschuwingen van de machinist op afstand, in combinatie met de toepassing van bewezen robuuste technologieën uit andere veeleisende industriële sectoren, is de Kongsberg Ultimate ontworpen om de hoogste uptime te leveren en het gebruik te maximaliseren.

Gebruikerservaring: Operators vormen het hart van elke productie. Met dit in gedachten beschikt de Kongsberg Ultimate over de intuïtieve IPC 3.0 interface met touchscreen om de gebruikerservaring te verbeteren, met gemakkelijk toegankelijke knoppen op de machine die elke taak naadloos en gebruikersgericht maken.

Duurzaamheid: De Kongsberg Ultimate maakt meer gebruik van gerecyclede, gemakkelijk te recyclen en andere materialen met minder impact op het milieu, waaruit blijkt dat Kongsberg PCS zijn inzet voor een groenere toekomst serieus neemt.

Bij de onthulling van de innovatieve nieuwe tafel in het hoofdkantoor van het bedrijf in Gent, België, zei Stuart Fox: “We hebben creatief gewerkt om ervoor te zorgen dat onze toekomst gebouwd is op productieapparatuur waar onze klanten en ons team trots op kunnen zijn. De Kongsberg Ultimate is niet zomaar een evolutie, maar een sprong voorwaarts in golfkartonproductietechnologie en een verbintenis met de golfkartonindustrie voor de toekomst.

“Deze opmerkelijke prestatie bevestigt opnieuw de positie van Kongsberg PCS als marktleider en onderstreept onze toewijding aan het leveren van innovaties die bedrijven in staat stellen om te gedijen in een steeds veranderende markt.”

Ga voor meer informatie over de Kongsberg Ultimate naar https://www.kongsbergsystems.com/en/cutting-systems/tables/ultimate/overview

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.