Zoek

Kongsberg PCS presenteert geavanceerde robotica en de nieuwste generatie digitale snijtechnologie tijdens drupa 2024

Kongsberg PCS presenteert geavanceerde robotica en de nieuwste generatie digitale snijtechnologie tijdens drupa 2024

Bezoekers van drupa 2024 krijgen een blik op de toekomst van automatisering en zullen kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale snijtechnologie. Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) onthult zijn nieuwste innovaties, speciaal ontworpen om het zakelijk potentieel te vergroten en productiviteit, creativiteit en duurzaamheid te bevorderen.

Willkommen zur pre-drupa 2024 Media Conference vom 25.-27. März. Wir freuen uns, dass Sie mit dabei sind! Zweineinhalb Tage lange geben 18 renommierte internationale Aussteller und die drupa 2024 einen Ausblick, was die Besucherinnen und Besucher im Mai und Juni auf der Weltleitmesse für Printing Technologies an Innovationen und Highlights erleben können. Die Vorfreude der Branche auf die drupa ist enorm und wir freuen uns sehr, Sie dann vom 28. Mai bis 7. Juni erneut in Düsseldorf begrüßen zu dürfen!

De baanbrekende nieuwe Kongsberg Ultimate snijtafel maakt zijn langverwachte publieke debuut. Bovendien geeft het bedrijf een voorproefje van zijn nieuwste toevoeging aan de automatiseringslijn: een geavanceerde zevenassige robotcel. Deze innovatie stelt klanten in staat hun verwerkingscapaciteit aanzienlijk te verhogen door gebruik van meerdere pallets en snijsystemen, een verdere stap in de richting volledige ‘lights-out’ automatisering.

“Dit is onze eerste drupa als zelfstandig bedrijf”, zegt David Preskett, Kongsberg PCS Vice President van EMEA en APAC. “We zijn buitengewoon trots op de aanzienlijke vooruitgang die we hebben geboekt en zijn verheugd onze allernieuwste technologieën te presenteren. Naast de kans om onze nieuwe Kongsberg Ultimate snijtafel te bewonderen, die de productie van golfkarton transformeert, zullen bezoekers ook als eersten meer ontdekken over ons indrukwekkende nieuwe zevenassige, rail-gemonteerde Robotic Material Handler (RMH) systeem. Dit systeem biedt dankzij de zeven assen een aanzienlijk groter bereik en meer flexibiliteit, wat meer vrijheid geeft om de lay-out van een productiecel af te stemmen op de behoeften van de klant.Meerdere laad- en lospunten kunnen dicht bij de snijtafels in de cel geplaatst worden. Het systeem is bovendien modulair en kan perfect met de veranderende behoeften van een bedrijf meegroeien.”

“We kijken ernaar uit om tijdens drupa te demonstreren hoe onze toonaangevende Kongsberg snijtafels en MultiCam CNC-oplossingen de verwerkingscapaciteit verhogen, door automatisering de productie stroomlijnen én optimale resultaten leveren – steeds met een focus op duurzame productie, gebruikerservaring en veiligheid,” voegt hij toe. “Een breed scala aan innovatieve ontwerpen en monsters, vervaardigd uit diverse materialen, zal de creatieve mogelijkheden onderstrepen die fabrikanten van verpakkingen en sign- en displayproducten hebben met Kongsberg PCS-apparatuur. Onze nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van automatisering tonen dan weer aan toegewijd we zijn aan het maximaliseren van de verwerkingscapaciteit zonder in te boeten aan kwaliteit of creativiteit.”

Om de nieuwste innovaties van Kongsberg Precision Cutting Systems op drupa te ontdekken, bezoek stand B43 in hal 8A van de Messe Düsseldorf vanaf 28 mei. Ga voor meer informatie over het volledige assortiment digitale afwerkingsoplossingen en -gereedschappen van Kongsberg PCS naar www.kongsbergsystems.com. Ga voor meer informatie over de complete reeks CNC-freesoplossingen en -gereedschappen van MultiCam naar www.multicam.com.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.