Zoek

Kongsberg PCS omarmt eigen boodschap ‘creativiteit maximaliseren’ met stand op drupa 2024

Kongsberg PCS omarmt eigen boodschap ‘creativiteit maximaliseren’ met stand op drupa 2024

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) demonstreert de uitgebreide mogelijkheden van zijn geavanceerde technologie op drupa door zijn eigen stand te bouwen om te laten zien hoe zijn technologie bedrijven helpt hun creativiteit te maximaliseren.

David Preskett, Vice President van EMEA en APAC bij Kongsberg PCS, benadrukte de dubbele focus van de display. “Al onze tafels en tools zijn ontworpen om bedrijven in staat te stellen hun creativiteit te vergroten,” zei hij. “Onze drupa-stand dient als levend voorbeeld van de buitengewone ontwerpen die met Kongsberg-technologie mogelijk zijn.

“Fabrikanten van verpakkingen, uithangborden en displays over de hele wereld hebben te maken met een groeiende vraag naar creatieve ontwerpen die opvallen en gesprekken op gang brengen,” zei hij. “Bij Kongsberg PCS zetten we de nieuwste technologie in voor oplossingen die de uitdaging aangaan om de creatieve vrijheid te bieden die consumenten over de hele wereld vragen – en onze stand op de drupa geeft ons de kans om dit aan de wereld te laten zien.”

Het hoogtepunt van de stand van Kongsberg PCS is de indrukwekkende centrale luifel, volledig gemaakt van Re-board® – het herbruikbare en recyclebare karton dat in Zweden wordt geproduceerd door een van de toonaangevende fabrikanten van duurzaam substraat ter wereld. De structuur is bedacht door ontwerper Maximilian Hansen van Nordwerk Design, bekend om zijn verbluffende grote creaties met het materiaal, en is geproduceerd met behulp van Kongsberg PCS’ eigen assortiment snijtafels en specialistische gereedschapsoplossingen.

“We zijn er trots op dat we het middelpunt van onze stand hebben kunnen bouwen met onze toonaangevende Kongsberg snijtechnologie”, voegt David toe. “Het verbluffende ontwerp benadrukt de esthetische aantrekkingskracht en onderstreept ook onze toewijding aan het maximaliseren van creativiteit.”

De indrukwekkende Re-board constructie heeft zelf een bestemming gecreëerd voor bezoekers aan drupa, en ontwerper Maximilian Hansen zei dat hij verheugd was om deel uit te maken van de enorme display op de Kongsberg PCS stand, op stand B43 in hal 8A van de Messe Düsseldorf.

“Dit is een geweldige kans om te laten zien dat het gebruik van karton je creativiteit helemaal niet hoeft te beperken,” zei hij. “In vergelijking met bijvoorbeeld hout heeft karton niet alleen een aanzienlijk betere verhouding tussen gewicht en sterkte, maar geeft het ook meer vrijheid zodat je het kunt buigen, vouwen en je fantasie de vrije loop kunt laten.

“Ik ben verheugd om met Kongsberg PCS samen te werken aan dit spannende project op drupa en om te laten zien wat de krachtige combinatie van geweldige technologie, materialen en creativiteit kan bereiken,” aldus Maximilian.

De creatieve vrijheid die wordt geboden door de veelzijdigheid en flexibiliteit van de Kongsberg snijtafels is ook te zien in de hele Messe Düsseldorf, aangezien Kongsberg PCS ook heeft samengewerkt met de uitgevers van de drupa Daily om in het oog springende display- en distributie-eenheden te bouwen die rond de beurshallen zijn geplaatst.

“De heldere units zijn gemaakt van BEElite, 100% recyclebare panelen met een kern van honingraatkarton en een externe papierlaag,” voegt David toe. “We vonden het geweldig om met drupa Daily aan dit project te werken en te laten zien dat of het nu groot of klein is, enorme displays of praktische containerunits, de Kongsberg tafel en gereedschap combinatie geeft ontwerpers de vrijheid om hun creativiteit te maximaliseren.”

Bekijk de verbazingwekkende display van Kongsberg PCS zelf! Bezoek Kongsberg Precision Cutting Systems stand B43 in hal 8A op drupa. Ga voor meer informatie over het hele assortiment digitale afwerkingsoplossingen en tools van Kongsberg PCS naar www.kongsbergsystems.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.