Zoek

Kongsberg PCS benoemt nieuwe Territory Sales Manager voor Benelux

Kongsberg PCS benoemt nieuwe Territory Sales Manager voor Benelux

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) heeft zijn toewijding aan bedrijven in de Benelux onderstreept met de benoeming van een nieuwe Territory Sales Manager om sign- en displayklanten in de regio te ondersteunen.

Jonathan Dewaegenaere zal nu de leiding hebben over de strategische groeimogelijkheden in België, Nederland en Luxemburg voor de Kongsberg digitale afwerkingsoplossingen en de MultiCam reeks CNC snijsystemen van het bedrijf. Jonathan, die oorspronkelijk in 2022 bij Kongsberg PCS kwam werken om het merk MultiCam bij klanten in de Benelux te introduceren, is gespecialiseerd in de grafische industrie en brengt een aanzienlijke industriële en lokale kennis mee in deze functie.

“Ik heb mijn hele leven in de grafische industrie gewerkt, het zit praktisch in mijn DNA,” zei hij. “De afgelopen 18 maanden heb ik deel uitgemaakt van de Kongsberg PCS-familie en ik was enthousiast toen de kans zich voordeed om me te richten op het managen van onze productverkoop in mijn thuisregio.

“Ik kijk er echt naar uit om bestaande en potentiële klanten te ontmoeten om de allernieuwste Kongsberg- en MultiCam-technologie te bespreken, demonstraties te geven en oplossingen te leveren die speciaal zijn ontworpen om hun sign- en displaybedrijven te helpen automatiseren en efficiënter te maken.

Jonathan zal aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie van FESPA Belgium in MixBrussels op donderdag 25 januari. Hij zal ook deel uitmaken van het Kongsberg PCS team dat dit jaar aanwezig is op de FESPA Global Print Expo, van 19 tot 22 maart 2024, stand A30, hal A1.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.