Zoek

Kongsberg C24 snijtafel stelt verpakkings- en POS-specialist MELS in staat “te creëren zonder beperkingen”.

Kongsberg C24 snijtafel stelt verpakkings- en POS-specialist MELS in staat “te creëren zonder beperkingen”.

Verpakkings- en POS-specialist MELS Packaging Innovation (MELS) brengt ontwerpen tot leven met zijn Kongsberg snijtafel, terwijl de automatische Kongsberg Feeder & Stacker de productiviteit verhoogt.

MELS, gevestigd in Temse, België, is gespecialiseerd in luxe en op maat gemaakte verpakkingen. Het bedrijf combineert traditie, vakmanschap en de nieuwste technologie om high-end producten te creëren. Het familiebedrijf is a twee generaties lang toonaangevend op het gebied van kartonnen creaties.

MELS was op zoek naar meer flexibiliteit in de workflow en naar manieren om zijn ontwerpers  nog innovatiever te laten werken. De Kongsberg C24 met automatische Feeder & Stacker bracht het antwoord!

“We wilden meer innovatie en ontwikkeling. Een snijtafel was essentieel om dit idee te realiseren”, aldus Ilke Mels, CEO van MELS Packaging Innovation. “Onze klanten vroegen kleinere oplages en een snelle doorlooptijd. Kunnen werken zonder stansen was noodzakelijk om die korte runs snel te kunnen leveren.”

In onderstaande video legt Ilke uit hoe de nieuwe Kongsberg C24 MELS helpt om ontwerpen tot leven te brengen. Lees het volledige verhaal en bekijk de video nu op: https://www.kongsbergsystems.com/en/resources/why/customer-stories/mels

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.