Zoeken

Klaar om samen indruk te maken? 

Klaar om samen indruk te maken? 

Het is zover! Febelgra lanceerde begin deze week De Indrukmakers. Deze pro-printbeweging heeft een duidelijke missie: 11 miljoen Belgen weer en meer printgezind maken. De nieuwe marketingcampagne start met een spraakmakende kortfilm. Want druk maakt indruk. Kijk maar: https://www.youtube.com/watch?v=hDHZ7i9kNFw&feature=youtu.be

De komende dagen en weken zal de kortfilm ook indruk maken op de kanalen van VTM en RTL. Aansluitend zal er een printcampagne verschijnen in verschillende dag- en weekbladen. Aan de campagne hangt ook een activatie vast. Net zoals Luna in de kortfilm heeft iedereen wel een boodschap of bericht dat je nooit meer wil wissen of missen. Daarom kan je op indrukmakers.eu zelf een bericht laten vereeuwigen. De Indrukmakers drukken je bericht gratis op een kwalitatieve A4-poster en sturen hem naar je op met de post.

Deze activatie is de eerste stap in de grootschalige en langdurige campagne waarmee De Indrukmakers het grote publiek willen bereiken. Want veel mensen hebben nog een verkeerde perceptie over de positieve en duurzame impact van drukwerk.

In het tweede deel van de campagne willen De Indrukmakers met sympathieke acties en activaties aantonen dat drukwerk bijdraagt aan het geluk, het welzijn en de persoonlijke groei van iedereen, en bewijzen dat drukwerk een kleinere ecologische afdruk heeft dan veel digitale alternatieven.

Klaar om mee indruk te maken? Download de toolkit, exclusief voor Febelgra- en FESPA-leden. 

Volg zeker ook De Indrukmakers op InstagramFacebook en LinkedIn.

Samen maken we een geweldige indruk!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.