Zoek

Kies voor een UVgel printer die meegroeit met uw bedrijf, ontdek de gloednieuwe Canon Colorado 1630!

Kies voor een UVgel printer die meegroeit met uw bedrijf, ontdek de gloednieuwe Canon Colorado 1630!

Canon Colorado 1630 is een slimme investeringskeuze voor ondernemingen die actief zijn in de markt voor grootformaat prints. De printer biedt toegang tot alle aantoonbare voordelen van UVgel-printtechnologie tegen een lagere investering. Dit vergroot de opdrachtenstroom doordat ook lagere volumes in de markt kunnen worden opgepakt.

Modulaire opties voor individuele behoeften

De modulaire architectuur van de Colorado 1630 stelt u in staat te beginnen met het basismodel en, afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften, te kiezen uit een reeks extra opties. Wanneer de printer bijvoorbeeld één mediarol heeft, kan eenvoudig een tweede mediarol worden toegevoegd. De nauwkeurige mediaverwerking van de Colorado 1630 verbetert de efficiëntie nog verder en zorgt ook bij dubbelzijdig printen voor een vrijwel perfect resultaat. Voor maximaal gebruik van de media stelt een ‘print side in’-optie gebruikers in staat om op zowel de binnen- als de buitenkant van de rol te printen. Alle opties zijn op afstand en naar keuze in te schakelen, zodat geen bezoek van een technicus nodig is.

De optionele FLXfinish-module zorgt met een matte of glanzende afwerking van prints voor extra flexibiliteit en maakt gebruik van een unieke LED-uithardingstechniek die is ontworpen om extra visuele impact toe te voegen aan bijvoorbeeld banners, wanddecoratie en POS-materialen zonder dat het nodig is van inkt of media te wisselen.

Ongeëvenaarde productiviteit

Deze nieuwe, veelzijdige printer biedt dezelfde hoge productiviteitsfuncties, uitvoerkwaliteit en veelzijdigheid in printmedia als zijn grotere broer, de Colorado 1650. Met de unieke Canon UVgel 460-inkten – die ook worden gebruikt in de Colorado 1650 – produceert de 1630 haarscherpe prints met een breed kleurenspectrum. Dit robuuste, uiterst betrouwbare werkpaard is gemaakt voor maximale uptime en korte doorlooptijden. De operationele kosten worden bovendien geminimaliseerd dankzij de efficiënte inzetbaarheid van de printer in combinatie met minder afval en een 40 % lager inktverbruik in vergelijking met andere technologieën.

Is dit de printoplossing voor u?

Laten we dan snel een afspraak maken om de voordelen te ontdekken voor uw bedrijf.  Dit kan door een gratis kostenanalyse te maken op basis van uw huidig of verwachtte printvolume, eventueel in combinatie met een demonstratie.  Met onze interessante Lease formules komt u al gauw dicht in de buurt van deze nieuwste print technologie.

Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek of demonstratie via info@pantoon.be of 03 877 00 69.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.