Zoek

Kan business software ook voor een eenmans-signbedrijf nuttig zijn?

Kan business software ook voor een eenmans-signbedrijf nuttig zijn?

Volg ons even naar Ramsdonk in Vlaams Brabant. Daar vind je Sticky Cactus, een jong eenmansbedrijf geleid door Thomas Peeters, een ambitieuze sign- en grootformaatexpert met een passie voor verbluffende visuele ervaringen. Maar bij het uitgebreide gamma aan printproducten en diensten hoort heel wat administratie. En daar sluipt zoveel tijd en moeite in. Thomas wil graag hard werken, maar alle vrije tijd ging naar de administratie. Kan dat niet anders?

Of het nu gaat om adembenemende car wrapping, inspirerende interieursaankleding of opvallende gevelbelettering, Sticky Cactus staat klaar om elke uitdaging aan te gaan en unieke projecten tot leven te brengen. Sticky Cactus bedient een gevarieerde klantenkring, van kleine lokale bedrijven tot gevestigde ondernemingen. Met een scherp oog voor detail en een talent voor creatieve oplossingen, is hij in staat om aan de uiteenlopende behoeften van zijn klanten te voldoen en hun visuele identiteit naar nieuwe hoogten te tillen.

Dit uitgebreide productaanbod gaat echter gepaard met administratieve uitdagingen, wat kostbare tijd en moeite vergt. Tijd die Thomas als ondernemer van een eenmanszaak niet over heeft… In zijn streven naar succes heeft Thomas ontdekt dat een goede business software van onschatbare waarde kan zijn om zijn eenmansbedrijf efficiënt te runnen.

De ambitie om de zaken meteen goed aan te pakken leidde hem naar MultiPress, de alles-in-één softwareoplossing die speciaal is ontworpen voor de grafische sector en de sign- en grootformaatmarkt. Ook voor een gedreven ondernemer zoals Thomas die een eenmansbedrijf runt, heeft deze software reeds een aanzienlijke toegevoegde waarde: de administratieve rompslomp vermindert drastisch en er wordt steeds meer kostbare tijd bespaard.

Benieuwd hoe MultiPress zelfs in een eenmanszaak het verschil maakt? Lees het volledige verhaal van Sticky Cactus.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.