Zoek

Jeroen De Cock versterkt Dataline Business Development

Jeroen De Cock versterkt Dataline Business Development

Dataline zoekt continu getalenteerde en vooral gepassioneerde werknemers. Jeroen de Cock is de nieuwste toevoeging aan het groeiende Dataline team. Hij ondersteunt het Business Development team voor MultiPress in Vlaanderen en Zuid-Nederland.

Jeroen De Cock is een gekend gezicht in de Vlaamse printsector: 17 jaar lang was hij actief bij De Vroede Enveloppen, een printproductiebedrijf in Nijlen. Hij bekleedde verschillende leidinggevende functies met focus op sales, e-commerce, finance, IT en marketing. Als Plant Manager voor een Duitse international in een markt van krappe marges heeft Jeroen de ervaring verworven om de ROI (Return On Investment) van investeringen en automatiseringen grondig te berekenen en op te volgen. In die rol heeft hij bovendien al meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd met de MultiPress-software en kent hij de noden en wensen van print MIS/ERP-gebruikers.

Dirk Deroo, CEO van Dataline bevestigt: “Dankzij zijn grondige kennis van MultiPress en van de grafische industrie, is Jeroen zeer snel in staat om de groeiende behoeften aan MultiPress-functionaliteit te ondersteunen, zowel bij bestaande gebruikers als bij nieuwe klanten.”

Benieuwd wat Jeroen nog meer bij Dataline zal doen? Lees het hier!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.