Zoek

Interessante oplossingen voor labelproductie

Interessante oplossingen voor labelproductie

Naast grootformaat printers biedt Durst ook interessante oplossingen voor labelproductie – een boeiende markt die uitstekend kan aansluiten bij grootformaat printbedrijven. Van 11 tot ­14 september vindt Labelexpo plaats in Brussel, dé grootste internationale labelbeurs.

De labelmarkt is volop in beweging: flexodruk wordt digitaal, oplages worden steeds kleiner en doorlooptijden verkorten. De nieuwste Durst Tau RSC UV single-pass inkjetpersen zijn efficiënter en flexibeler dan conventionele persen, en leveren een kwaliteit vergelijkbaar met offsetdruk. Dit biedt een perfecte gelegenheid voor labeldrukkers om nu de overstap naar digitaal te maken.

De uitdagingen in de labelindustrie komen sterk overeen met die in de grootformaat printindustrie. Labels kunnen zonder twijfel een interessante uitbreiding zijn voor printbedrijven. Daarom nodigt Durst u uit om de stand te bezoeken. Niko, Iris en Pedro van het Benelux-team staan klaar om toe te lichten hoe labelproductie naadloos kan integreren binnen een grootformaat printomgeving.Bekijk de video en ontdek of labeldruk iets voor uw bedrijf is. Meer informatie over Durst’s deelname op Labelexpo vindt u op de Durst website (EN).

Durst Tau 510 RSCi 
Applicatievoorbeeld
Labels op rol

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.