Zoek

Installatie van de Fujifilm Acuity Prime L door Nautasign

Installatie van de Fujifilm Acuity Prime L door Nautasign

Afgelopen twee weken ging Nautasign aan de slag met de plaatsing en installatie van de nieuwe Fujifilm Acuity Prime L bij Schellenbach. Zij schaften de Fuji aan tijdens de Fespa beurs 2022.

De Fujifilm Acuity Prime L is een LED UV vlakbedprinter met een kosteneffectieve prijs en een uitstekende ROI voor media tot 3,20 bij 2 meter. Deze flatbed printer heeft een uitstekende beeldkwaliteit en kan worden uitgerust met wit en clear inkten. De vacuümtafel en de optie voor een jettable primer zorgen voor hechting op bijna alle rigide en flexibele materialen. Acuity Prime-printers kunnen met behulp van printkoppen met variabele druppelgrootte en inkten met een hoog pigmentgehalte een dunne inktfilm produceren, wat de productiekosten minimaliseert. De vacuümtafel beschermt harde en flexibele media en houdt media perfect plat voor hoogwaardige afdrukken.

Niet alleen Schellenbach was enthousiast over deze printer, 2 andere klanten hebben inmiddels ook deze Fujifilm Acuity Prime L aangeschaft en wachten op installatie. Bent u enthousiast geworden over wat de Fuji te bieden heeft, scan dan de QR-code of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.