Zoek

Inspiratie achter de nieuwe Omega-Skinz kleuren 

Inspiratie achter de nieuwe Omega-Skinz kleuren 

Ben jij ook benieuwd waar Omega-Skinz haar inspiratie haalt voor de prachtige nieuwe kleuren? Wel, de laatste nieuwe films zijn geïnspireerd op de laatste trends in autolakken, zoals die vaak te zien zijn bij exclusieve merken als Lamborghini of Ferrari.

Voor de nieuwe Forged Carbon wrapfilms, beschikbaar in mat en glanzend, vond Omega-Skinz haar inspiratie bij Lamborghini. Die introduceerde een aantal jaren geleden een nieuwe soort carbon fiber, die bestaat uit stukken glasvezel die door elkaar in hars gegoten worden. Omega-Skinz biedt precies hetzelfde aan, maar dan in de vorm van een carwrap film.

Een andere nieuwe kleur in het Omega-Skinz gamma is Racing Raptor. Deze prachtige groene film met een gouden gloed is geïnspireerd op het volledige segment van luxewagens. De ietwat grotere gouden metallic flakes zorgen ervoor dat alle rondingen van een voertuig extra tot hun recht komen, doordat het licht in de speciale toplaag gebroken wordt.

Grigio Olive tenslotte is gebaseerd op de oorspronkelijke “Grigio” kleur van Ferrari. Deze unieke diepgrijze kleur met een groene ondertoon straalt klasse en robuustheid uit. Een exclusieve kleur voor exclusieve voertuigen.

Meer info over de nieuwe Omega-Skinz kleuren vind je in deze Grafityp blog.

Ben jij benieuwd naar het volledige Omega-Skinz gamma? Neem gerust eens een kijkje op de Omega-Skinz website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.