Zoeken

Imageperfect versterkt merkwaarden door nieuwe huisstijl

Imageperfect versterkt merkwaarden door nieuwe huisstijl

Vandaag introduceert Imageperfect, een van ’s werelds toonaangevende merken van zelfklevende films en gereedschappen voor visuele communicatie, een nieuw logo en een nieuwe merkidentiteit. De vernieuwde branding weerspiegelt de klantenkring beter van het bedrijf en de wereldwijde ambities om meer gediversifieerde, duurzame en hoogwaardige producten te leveren, evenals de kernwaarden van het bedrijf:

  • Betrouwbaarheid: Onze producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles en voldoen dankzij geavanceerde productieapparatuur aan de hoogste normen. We produceren volgens ISO 9001-normen om superieure prestaties te garanderen.
  • Innovatie: Door voortdurende investeringen in mensen en technologie ontwikkelen we innovatieve oplossingen zoals de IP5700, een bubble-free technologie (PerfectApply) voor middellange termijn gekleurde signageproducten.
  • Duurzaamheid: We verminderen de milieu-impact van onze producten met initiatieven zoals Imageperfect EverGreen en CO2-voetafdrukmetingen, als onderdeel van onze toewijding aan decarbonisatie.

Stefano Nigrone, CEO van Imageperfect, zegt dat het bedrijf sinds 1996 focust op productontwikkeling en klantenservice. De nieuwe branding, die in 2024 wordt uitgerold, markeert toekomstige veranderingen en projecten, en bouwt voort op hun verleden. Imageperfect, opgericht vier decennia geleden in Lancaster, VK, verkoopt nu wereldwijd in meer dan 60 landen en breidt continu zijn assortiment uit.

Ontdek hier alles over Imageperfect.

Link: https://shop.spandex.com/c/BR_ImagePerfect

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.