Zoek

ICC-profielen wereldwijd beschikbaar!

ICC-profielen wereldwijd beschikbaar!

Grafityp biedt al enige tijd ICC-profielen aan voor de Roland TrueVIS VG2 Series. Goed nieuws! Want vanaf heden zijn deze profielen ook voor de Roland TrueVIS VG3 Series beschikbaar.

Perfecte printkwaliteit 

De Grafityp ICC-profielen zorgen ervoor dat je printer op eender welk Grafiprint materiaal steeds de gewenste kwaliteit levert. Voor de Roland Truevis VG2 Series garandeerden onze ICC-profielen al langer de juiste printkwaliteit. De nieuwste Roland TrueVIS VG3 Series met de VersaWork6 werd zodanig ontwikkeld, dat die nu ook met de ICC-profielen van de VG2 Series aan de slag kan.

Steeds nieuwe profielen

Bij Grafityp streeft men er naar om het de gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken. In dat opzicht zijn ze er actief mee bezig om hun ICC-profielen up to date te houden. Die profielen bieden zij overigens gratis aan in het Grafityp ICC profile download centre.

Download

Wil jij de Grafityp ICC-profielen voor de Roland TrueVIS VG3 Series gebruiken? Dan kan je ze gratis downloaden via het Grafityp ICC profile download centre. Je vindt ze ook terug via het Roland Profile Center of via the Roland DG Connect app, die je in de Appstore of in Google Play kunt installeren.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.