Zoek

HP Latex actie – Festival of Colors

HP Latex actie – Festival of Colors

De HP Latex 700, HP Latex 700W, HP Latex 800 en de HP Latex 800W zijn bij Nautasign tijdelijk in prijs verlaagd.Daarnaast krijgt u bij aanschaf van één van deze vier printers een gratis tweede set inkt!

Meer weten over deze actie? Neem dan contact op met de Nautasign verkoopafdeling (0318-697070) of klik op de link: https://www.nautasign.com/kenniscentrum/actie-hp-latex-printers

De HP Latex 700HP Latex 700WHP Latex 800 en HP Latex 800W printers vormen de vierde generatie HP Latex printers die gebruik maken van de succesvolle en duurzame HP Latex technologie. Met de HP Latex 700W en de HP Latex 800W produceert u eenvoudig hoogwaardige afdrukken met de witste inkt. De productiesnelheden en kwaliteit zijn er ten opzichte van de derde generatie Latex printers nog verder op vooruit gegaan, media kan makkelijker geladen worden en door een lagere curing temperatuur kan er op nog meer verschillende media geprint worden.

Nautasign heeft jarenlange ervaring met de verkoop en installatie van HP Latex printers en is het vanaf van de introductie van de eerste HP Latex printers in 2009 marktleider in de Benelux. Daarnaast zorgt het serviceteam van tien gecertificeerde medewerkers ervoor uw printer altijd up-and-running is.

Wist u trouwens dat Nautasign de HP award heeft gewonnen voor “Best performing HP Latex partner 2022”? Des te meer reden om bij Nautasign uw nieuwe HP Latex printer aan te schaffen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.