Zoeken

Hoeveel bespaar jij met automatische prijscalculatie?

Hoeveel bespaar jij met automatische prijscalculatie?


Tien keer meer offertes in een vierde van de tijd? Met de Wizardtechnologie van MultiPress heb je in een aantal clicks een gedetailleerde offerte opgesteld met informatie die later in het productieproces direct bruikbaar is. Geen enkele andere oplossing op de markt kan die snelheid en precisie evenaren!

De Calculatie Wizard kan haast elke printopdracht, hoe specifiek ook, tot in de kleinste details analyseren en de scherpste prijs automatisch calculeren. Niet alleen materiaalprijzen, oplagen, papiersoorten, print- en afwerkingstechnieken of -machines worden snel in kaart gebracht maar eveneens wordt de productietijd berekend zodat dit meegenomen kan worden in de offerte en de order.

Alle printmediatechnieken voor druk en afwerking kunnen tot in de puntjes geconfigureerd en berekend worden: alle vormen van drukwerk (offset, digitaal, groot formaat, sign), afwerking (lamineren, boekbinden, foliedruk, stanzen, frezen, omzomen, …). Zo hoef je niet langer te vertrouwen op een ruwe schatting. Zelfs werknemers zonder grafische opleiding kunnen snel en eenvoudig een correcte offerte berekenen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.