Zoek

Hoe MultiPress LuxVisual jaarlijks 20% helpt groeien 

Hoe MultiPress LuxVisual jaarlijks 20% helpt groeien 

LuxVisual legt de nadruk op innovatie en technologische vernieuwing. Maar eilandoplossingen voor administratie, prepress en productie voldeden niet aan hun ambities. Hun oplossing? MultiPress.

LuxVisual, grootformaatbedrijf in Luxemburg, streeft naar strakke productietermijnen, kwalitatieve producten en klanttevredenheid. Maar de eilandoplossingen voor de administratie, prepress en productie brachten dit streefdoel in gevaar.

De werkbon fungeerde eerder als offerte met extra notities. De planning gebeurde in Google Calender. De offertes werden berekend in Excel en vervolgens handmatig overgezet naar Quickbooks. Dit creëerde herkenbare problemen. Gegevens werden dubbel ingevoerd. Medewerkers gingen aan de slag met verouderde gegevens. En uiteraard ging er heel wat kostbare tijd verloren aan handmatig werk.

Hoog tijd dus voor drastische verbeteringen op administratief vlak. Daarom koos LuxVisual in 2017 voor MultiPress. Sindsdien hebben ze een gestage groei gezien van maar liefst 20% per jaar. Ontdek hier hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen…

LINK: https://www.dataline.eu/nl/klant/luxvisual?utm_source=fespa-belgium-nl%09&utm_medium=ezine%09&utm_campaign=8854

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.