Zoek

Hoe lukt het AMS Digital Printing om hun klanten zo snel te bedienen?

Hoe lukt het AMS Digital Printing om hun klanten zo snel te bedienen?

Door de uitmuntende klantenservice en het ervaren team onder leiding van Ary Maes, behoort AMS Digital Printing tot de top van signbedrijven in Antwerpen. MultiPress vormt hun administratieve ruggengraat, en zorgt ervoor dat ze moeiteloos kunnen inspelen op de veranderende noden van de klant en snel kunnen schakelen.

AMS Digital Printing is een Antwerps signbedrijf, gespecialiseerd in indoor- en outdoorreclame. Met een ervaren team en een sterke focus op de klant, groeide het bedrijf uit tot de top in Antwerpen. Sinds de implementatie van MultiPress kan de productie sneller en efficiënter worden ingezet, en houdt het administratieve team ook altijd het hoofd koel. 

Toen het grootformaatbedrijf in 2016 voor MultiPress koos, was hun belangrijkste doel om een hoge graad van flexibiliteit te bereiken en beter te kunnen inspelen op de veranderende noden van de consument en de kortere doorlooptijden. Dankzij de integratie van MultiPress in hun dagelijkse workflow, reageert het AMS-team snel op de vraag van de klant en plannen ze orders, van productie tot uitlevering, zeer snel in. Ary Maes: “Een pakket zoals MultiPress is dan handig om zeer snel te kunnen schakelen.”

Wil je weten hoe het gebruik van MultiPress het AMS-team heeft gebracht tot waar ze vandaag staan? Lees en bekijk het verhaal van AMS én leer hoe enkele belangrijke MultiPress functies ook jouw signbedrijf vooruit kunnen helpen!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.