Zoek

High Tack Films: Perfecte kleefkracht voor lastige ondergronden

High Tack Films: Perfecte kleefkracht voor lastige ondergronden

In de wereld van printmedia en signage is kleefkracht cruciaal voor succesvolle toepassingen op diverse oppervlakken. High Tack films winnen aan populariteit vanwege hun uitstekende kleefkracht. Deze films hebben een hoge aanvangs- en eindkleefkracht, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende omgevingen.

High Tack films onderscheiden zich door hun vermogen om zich stevig te hechten aan zowel gladde als ruwe ondergronden. Of het nu gaat om systeemwanden, poedercoating, caravans, beton, gestucte muren, teflon of auto bumpers, deze films bieden consistente en duurzame hechting, zelfs op ondergronden die normaal gesproken kleefstofafwijzend zijn, zoals teflon.

Het kiezen van de juiste printfolie is van vitaal belang voor het gewenste resultaat. Dimix biedt een assortiment High Tack films die perfect zijn afgestemd op verschillende toepassingen. Of het nu gaat om snelle applicaties op ruwe oppervlakken of langdurige hechting op lastige materialen, Dimix heeft de oplossing.

Download nu de flyer met alle soorten High Tack films hier. Liever de films in het echt voelen en uitproberen? Neem dan contact op met uw accountmanager of vraag A4 samples aan!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.