Zoek

Het noorden kwijt? MultiPress 5.4 Polaris wijst je de weg!

Het noorden kwijt? MultiPress 5.4 Polaris wijst je de weg!

Dataline lanceert versie 5.4 van MultiPress onder de naam ‘Polaris’. MultiPress Polaris bevat verbeteringen van bestaande functionaliteiten en breidt het softwarepakket uit met enkele belangrijke innovaties.

Dataline lanceert binnenkort versie 5.4 van MultiPress, het populaire MIS/ERP-pakket dat door meer dan 1.000 printproductiebedrijven in Europa wordt gebruikt, onder de naam ‘Polaris’. Het Dataline-team luisterde aandachtig naar de wensen en suggesties van MultiPress-gebruikers en kwam zo tot deze nieuwste versie. MultiPress 5.4 bevat verbeteringen van bestaande functionaliteiten en breidt het softwarepakket uit met enkele belangrijke vernieuwingen.

Dirk Deroo (CEO Dataline) verklaart: “Printproductiebedrijven van vandaag staan onder enorme druk door leveringsproblemen van papier en substraten, gebrek aan geschikte arbeidskrachten, steeds strengere milieurichtlijnen en sterke prijsfluctuaties. Daarom is het voor die bedrijven cruciaal om hun administratie- en productieprocessen zo optimaal mogelijk te laten presteren. Een optimaal productieproces geeft hen immers de flexibiliteit om in te spelen op snel veranderende omstandigheden. Alle vernieuwingen in de Polaris-versie van MultiPress zijn erop gericht om het werk van de MultiPress-gebruiker te vereenvoudigen én om printproductiebedrijven te ondersteunen tijdens deze economische uitdagingen, zowel nu als in de toekomst.”

Kortom, we hebben veel te vertellen! Vanaf het einde van september biedt Dataline daarom een gratis webinarreeks aan met korte demonstraties en toelichtingen over deze nieuwe update en de belangrijkste functies in MultiPress. Benieuwd? Ontdek het volledige aanbod en schrijf je snel in voor één van de verschillende sessies via de link hieronder.

 Meer over de MultiPress Polaris update release en webinarreeks

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.