Zoeken

Het meest uitgebreide gamma aan zonwerende folies

Het meest uitgebreide gamma aan zonwerende folies

De zomer heeft dit jaar lang op zich laten wachten, maar een opstoot van de zon kan al snel het comfort in oa. woningen en kantoorgebouwen drastisch laten dalen.

Vink staat daarom gans de zomer voor jou klaar voor al jouw vragen en projecten rond zonwerende folies. Als hoofdverdeler van merken als 3MHanita en Solar Gard bieden wij dan ook het meest uitgebreide aanbod aan zonwerende raamfolies van de hoogste kwaliteit aan.

Onze keuzewijzer (www.vinkwindowfilms.be/keuzewijzer) is bovendien een handige tool om een raamfolie te vinden die de beste oplossing biedt voor jouw project.
Verder hebben we de nodige tools ter beschikking om glastypes op te meten en thermische stress in het glas, de verbetering van de g-waarde (inkomende thermische energie) en de zichtbare lichttransmissie te berekenen met een specifieke raamfolie. Op deze manier gaan we heel gericht op zoek naar de folie die de juiste balans geeft tussen efficiëntie in warmtewering en zichtbare lichttransmissie/transparantie, volgens de persoonlijke voorkeur van jouw klant.

Ook benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij jouw volgend raamfolieproject ? Contacteer ons dan snel via publicity@vink.be . Onze experts staan je graag bij om de beste oplossing te vinden.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.