Zoek

Het Congres haalt dit jaar niet 1 maar 3 relevante thema’s aan – CHALLENGE ACCEPTED!

Het Congres haalt dit jaar niet 1 maar 3 relevante thema’s aan – CHALLENGE ACCEPTED!

Op 20 oktober 2022 strijken we weer neer bij Lamot in Mechelen voor het jaarlijks Congres. Een namiddag vol netwerking, lekker eten & drinken, maar vooral goede content en sprekers.

We beperken ons dit jaar niet tot één thema. Er valt gewoon te veel te vertellen over de verschillende uitdagingen binnen onze sector. We zullen drie relevante thema’s belichten.

Klantgerichtheid – Tom Palmaerts is een trendwatcher en een opinieleider op het gebied van consumentengedrag & attitudes in een veranderende wereld. Als keynote spreker gaat hij tijdens Het Congres 10 jaar vooruit om inzicht te krijgen in de grootste maatschappelijke veranderingen. Nadien zullen vier brand-owners hun visie met ons delen tijdens een panelgesprek. 

The war on talent – Alle sectoren kampen met een tekort aan geschoolde werknemers, niet op z’n minst de technische sector. Keynote spreker Heleen Ernst is generatiespecialist en eigenaar van U’r Skills. Tijdens een panelgesprek zoeken we antwoorden op de vragen “Welke acties ondernemen bedrijven vandaag al om talent aan te trekken”, “Hoe Millennials en Gen-Z boeien, binden en ontwikkelen in onze organisaties?”

Economic outlook 2023 – Tijdens het derde en laatste thema kijken we vooruit op wat 2023 ons brengt op economisch vlak. Op socio-economisch vlak hebben we een op z’n minst hobbelig parcours achter de rug. Themaspreker is Peter Vanden Houte – Chief Economist bij ING Belgium. Dit thema sluiten we ook af met een panelgesprek om stil te staan bij “Hoe staan we ervoor als sector en waar gaan we heen?”

Afsluiten doen we met inhoud, humor en interactie met filosoof & cabaretier Paul Smit. In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. 

Voor het volledige programma en het bestellen van tickets, kan je terecht op: Hét Congres – VIGC

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.