Zoek

Haalt een éénmansbedrijf voordeel uit professionele business software?

Haalt een éénmansbedrijf voordeel uit professionele business software?

In Ramsdonk vind je Sticky Cactus, een jonge éénmanszaak geleid door Thomas Peeters, een ambitieuze sign- en grootformaatexpert die gepassioneerd is door het creëren van verbluffende visuele ervaringen. Maar bij zijn uitgebreid gamma aan producten hoort heel wat administratie. Kan het simpeler?

Gespecialiseerd in sign- en grootformaatprint

Of het nu gaat om adembenemende car wrapping, inspirerende interieursaankleding of opvallende gevelbelettering, Sticky Cactus staat klaar om elke uitdaging aan te gaan en unieke projecten tot leven te brengen. Sticky Cactus bedient een gevarieerde klantenkring, van kleine lokale bedrijven tot gevestigde ondernemingen. Met een scherp oog voor detail en een talent voor creatieve oplossingen, is hij in staat om aan de uiteenlopende behoeften van zijn klanten te voldoen en hun visuele identiteit naar nieuwe hoogten te tillen.

In zijn streven naar succes heeft Thomas ontdekt dat een goede business software van onschatbare waarde kan zijn om zijn éénmanszaak efficiënt te runnen. Met zijn ambitie om de zaken meteen goed aan te pakken, heeft hij gekozen voor het geavanceerde softwareplatform, MultiPress. De eerste kennismaking met MultiPress vond plaats op een beurs, waar hij de kans kreeg om de software in actie te zien en in gesprek te gaan met experts op het gebied van automatisering in de sign- en grootformaatmarkt. Het was een eye-opener voor hem en na het horen van positieve ervaringen van andere collega-ondernemers die MultiPress al in hun bedrijf hadden geïntegreerd, was hij ervan overtuigd dat dit de juiste stap was voor de toekomst van Sticky Cactus.

MultiPress: business software ook voor kleinere signbedrijven

MultiPress is een alles-in-één softwareoplossing die speciaal is ontworpen voor de grafische sector en de sign- en grootformaatmarkt. Het biedt een breed scala aan functies die alle aspecten van het bedrijfsproces bestrijken, van offerte en orderbeheer tot planning, productie, facturering en meer. Ook voor een gedreven ondernemer zoals Thomas die een éénmanszaak runt, heeft deze software reeds een aanzienlijke toegevoegde waarde: de administratieve rompslomp vermindert drastisch en er wordt steeds meer kostbare tijd bespaard:

  • Met de Calculatie Wizard van MultiPress kunnen offertes en bestellingen nauwkeurig én snel gecalculeerd worden.
  • Met de planningstools kan hij de productie op een gestructureerde manier organiseren en de workflow bij hemzelf en leveranciers en onderaannemers optimaliseren.
  • De ERP/MIS MultiPress automatiseert ook facturering en voorraadbeheer, waardoor hij meer tijd heeft om zich te concentreren op zijn kernactiviteiten en te groeien als onderneming.

Nu, met MultiPress aan zijn zijde, heeft Thomas een solide basis gelegd voor het succes van zijn eenmansbedrijf. De software zorgt ervoor dat hij kan groeien zonder dat de overhead ook groeit, en net dat maakt Sticky Cactus competitiever en flexibeler. Met een efficiëntere workflow en meer ruimte om te focussen op zijn creatieve expertise, is hij vastbesloten om nieuwe hoogten te bereiken en zijn klanten te blijven verrassen met indrukwekkende sign- en grootformaatprintoplossingen. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Sticky Cactus: MultiPress zal een waardevolle partner blijven op zijn ondernemersreis.

Ontdek meer over MultiPress!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.