Zoek

Groei in de verpakkingsmarkt met de Summa F Serie vlakbed-snijplotters

Groei in de verpakkingsmarkt met de Summa F Serie vlakbed-snijplotters

De verpakkingsmarkt is alomtegenwoordig en blijft op heden een groeimarkt. De steeds verdere individualisering van onze samenleving werkt de laatste jaren vooral veel gepersonaliseerde verpakkingen in de hand. Ook krijgt de verpakking steeds meer een communicatieve functie met daarop een boodschap die het merk van de klant als het ware vertaalt en verkoopt. Voor het snijden en afwerken van verpakkingen zijn deze trends een kans.

Met de Summa F Serie vlakbed-snijplotters kunt u allerlei verpakkingen op maat snijden. Zoals voor de bloeiende e-commercehandel en prototype verpakkingen om een uitstekende eerste indruk op uw klant te maken. De mogelijkheden zijn legio:

Lage en middelgrote volumes

Gepersonaliseerde en protoype verpakkingen worden geproduceerd in lage en middelgrote volumes. Dit is precies de verpakkingsmarkt waar Summa haar stempel drukt met haar veelzijdige F Serie vlakbed-snijplotters. De F Serie biedt flexibele verpakkingsoplossingen aan om het portfolio van de sign maker verder uit te breiden of te optimaliseren in de kleine en middelgrote verpakkingsindustrieën.

Veelzijdige en flexibele oplossingen

Alle modellen uit de Summa F Serie hebben een modulair gereedschapssysteem dat tegelijk drie modules kan bevatten. Zo kunnen verschillende technieken – zoals snijden en rillen – van typisch verpakkingsmateriaal zoals golf- en vouwkarton in één keer op het materiaal worden uitgevoerd. De vele geïntegreerde functionaliteiten en optionele add-ons vergroten de flexibiliteit en veelzijdigheid van de F Serie vlakbed-snijplotters nog meer.

Toegankelijke verpakkingsbibliotheek

In combinatie met de PLM Packlib voor Summa – een bibliotheek met aanpasbare standaard verpakkingsmodellen – is de F Serie vlakbed-snijplotter de ideale instap in de verpakkingsindustrie. Designs die voldoen aan de meest populaire verpakkingsnormen FEFCO (golfkarton) en ECMA (vouwkarton) zijn in de PackLib bibiliotheek inbegrepen. Ook zijn enkele POS display designs en massief kartonnen (meubel) designs verkrijgbaar.

Voor de verwerking van verpakkingsmateriaal in lage en middelgrote volumes, is de Summa F Serie de ideale uitrusting. Produceer opvallende verpakkingsproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met het grootste gemak dankzij de Summa F Serie.

Lees meer over de Summa F Serie vlakbed-snijplotters

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.