Zoek

Grijp je kans bij Spandex! Bespaar nu op Mutoh printers, zolang de voorraad strekt.

Grijp je kans bij Spandex! Bespaar nu op Mutoh printers, zolang de voorraad strekt.

Om het jaar feestelijk af te sluiten, trakteert Spandex jou met een speciale stockactie. Profiteer snel, want zolang de voorraad strekt, hanteren we scherpe prijzen op Mutoh printers. Bovendien ontvang je bij de aankoop van een printer een gratis inkset en geniet je van 3 jaar garantie op onderdelen. Ontdek hieronder de fantastische aanbiedingen die op je wachten!

Grootformaat printers voor Sign & Display vormen het fundament van de meeste signmakers en zijn de krachtbronnen waarop bedrijven vertrouwen. Met Mutoh’s expertise in design en engineering is er een assortiment producten ontwikkeld dat perfect inspeelt op uw behoeften: uitmuntende prestaties, ononderbroken productie en duurzame prints. 

De printers die in aanmerking komen voor de stock-actie zijn de Mutoh XpertJet 1641SR Pro en de Mutoh XpertJet 1682SR Pro. 

De Mutoh XpertJet 1641SR Pro is een indrukwekkende grootformaat printer die de opvolger is van Mutoh’s ValueJet 1624X. Met een enkelkop-ontwerp en een 64″ configuratie in CMYK, biedt deze printer levendige prints met behulp van MS51 eco-solvent inkten. Geniet van de voordelen van Intelligent Interweaving (i²) technologie, die zorgt voor minimale afdrukproblemen. 

De Mutoh XpertJet 1682SR Pro is een geavanceerde grootformaat printer die de opvolger is van Mutoh’s ValueJet 1638X. Met zijn 64″ dual-head ontwerp biedt deze printer een breed scala aan kleuropties en maakt hij gebruik van de nieuwste MS51 eco-solvent inkt voor het produceren van levendige prints. Ervaar verbeterde prestaties dankzij het geoptimaliseerde mediasysteem en de hoogwaardige piezo-printkoppen. 

Voor meer informatie over de prijzen van deze stockactie kan je contact opnemen met de vertegenwoordiger van jouw regio. Haast je met bestellen, want op is op!

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/search/1641SR%20&%201682SR?query=1641SR%20%26%201682SR:popularity:zt1Category:Printers,%20Plotters,%20Laminatoren%20%26%20Software

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.