Zoek

Grafityps vier printbare films voor car wrapping

Grafityps vier printbare films voor car wrapping

Elke wrapper heeft zijn eigen voorkeuren op het vlak van wrapfolie. Om aan ieders wensen tegemoet te komen, biedt Grafityp vier verschillende soorten printbare car wrap folie aan. Deze films zijn allemaal uitgerust met de air escape technologie, maar hebben elk hun eigenheid qua initiële kleefkracht en slideability.

Grafiprint AE38P heeft een hoge initiële kleefkracht en is ideaal voor wrappers die graag werken met een folie die erg “sticky” aanvoelt.

Grafiprint AE38C heeft een lage initiële kleefkracht, waardoor je hem makkelijk kunt verschuiven en herpositioneren op het voertuig.

Grafiprint GT38SL heeft een zeer lage initiële kleefkracht en is ultra-slideable, waardoor je hem zeer makkelijk kunt verschuiven en herpositioneren. De film moet na aanbrenging volledig verwarmd worden om de maximale kleefkracht te bekomen.

Grafiprint PU50C tenslotte is het PVC-vrije, duurzame alternatief voor Grafiprint AE38C. Ook bij deze film is de initiële kleefkracht laag en is de film makkelijk herpositioneerbaar.

Meer info over de Grafityp printbare car wrap films vind je op de Grafityp website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.