Zoek

Grafityps TOP 5

Grafityps TOP 5

PVC of PVC-vrije folies in verschillende kwaliteiten, breedtes, kleuren en lijmsamenstellingen. Het aanbod aan Grafityp folies is werkelijk eindeloos. Benieuwd welke Grafityp folies de signmaker verkiest? Wij maakten een top vijf:

Raamfolie TR101 – een zelfklevende polymere raamfolie die je nat aanbrengt, om in een mum van tijd een perfecte gezandstraalde look te creëren, en dat zowel op glas als op spiegels.

Wrapfolie AE38C – een topproduct voor full colour car wrapping. Bijzonder geliefd bij de wrapper omwille van de Air Escape lijmtechnologie. Deze gegoten film wordt bij voorkeur gebruikt in combinatie met een gegoten Grafityp laminaat (LAMx30, LAMx40 of LAMx45).

Printfilm P26PE – een witte glanzende polymere PVC printfilm met Air Escape technologie voor langdurige buitentoepassingen op een vlakke ondergrond. De grijze lijm staat garant voor een perfecte opaciteit.

Printfilm S24P – een tweede polymere PVC printfilm voor langdurige 2D buitentoepassingen. De permante solventlijm zorgt voor een tophechting.

Printfilm Mx113UR – een witte matte monomere PVC printfilm, perfect voor tijdelijke campagnes. Dankzij de ultra-removable lijm kan zelfs een leek de folie makkelijk aanbrengen en weer verwijderen.

Voor meer informatie over Grafityps top vijf producten verwijzen wij graag naar de volgende blog.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.