Zoek

Grafityps duurzame initiatieven uitgelegd

Grafityps duurzame initiatieven uitgelegd

Duurzaamheid vormt een steeds grotere uitdaging en trend in de wereld van zelfklevende folies. Als duurzame partner draagt Grafityp graag haar steentje bij. Grafityps duurzame initiatieven en PVC-vrije films (GEF) worden in een dedicated webinar besproken.

Het doel van het webinar is niet enkel de Grafityp klanten op de hoogte te houden over de trends in duurzaamheid, maar ook en vooral uit te leggen hoe Grafityp daarop inspeelt. 

Uitdagingen tegen 2030

Duurzaamheid gaat gepaard met heel wat uitdagingen, zowel voor de consument als voor de samenleving. De consument is steeds kritischer en de samenleving evolueert van een wegwerp- naar een recyclemaatschappij. Grafityp speelt daarop in met een eigen gamma PVC-vrije producten (GEF). Het aanbod aan PVC-vrije films wordt steeds verder uitgebreid. Daarbij focust Grafityp op de ecologische voordelen van de producten én de voordelen in de productie. Zo zijn de PVC-vrije films gemaakt van 100% recycleerbare materiaal en komen tijdens het productieproces geen schadelijke stoffen vrij bij de verbranding. Op de Grafityp website vind je meer gedetailleerde info over haar duurzaamheidsstrategie.

WebinarBenieuwd naar alle thema’s die in het webinar aan bod komen? Bekijk hier het volledige webinar

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.