Zoek

Grafityp wrapt F16

Grafityp wrapt F16

Dat je met de folies van Grafityp meer kan wrappen dan enkel auto’s, is geen geheim. Ook treinen, bussen en zelfs vliegtuigen kan je met de Grafityp folies bekleven. Dat laatste deed Grafityp onlangs voor een F16 van de 349 Belgian Squadron. 

Een tijdje geleden kreeg Grafityp de vraag om ter ere van het 80-jarig bestaan van de 349 Squadron een F16 in een feestelijk jasje te steken. Grafityp pakte de twee ventral fins en de staart van de F16 aan. De tail zelf werd gewrapt met S38P, een witte printfolie, gecombineerd met het laminaat LAMx40, een glanzend gegoten laminaat. Op het bolle stuk net onder de staartvin en op de kleinere ventral fins werd eerst SC1001 (snijfolie gegoten wit) aangebracht. De tweede laag was dezelfde S38P en LAMx40-combinatie. Nadien kreeg de F16 nog een vernislaag. 

A2Photography zorgde voor de prachtige beelden in de lucht. Op de foto’s zie je ook de Spitfire (een oorspronkelijk vliegtuig uit WOII) meevliegen. De Spitfire werd enkele jaren geleden al opnieuw gewrapt met Grafityp’s witte en zwarte wrapfolies, gecombineerd met de S38P-folie. 

Waarom S38P? 

Deze folie heeft een hoge initiële kleefkracht en wordt zeer vaak gebruikt voor boten én vliegtuigen. De grijze lijm zorgt ervoor dat de oorspronkelijke kleur van de ondergrond niet doorschijnt. De folie gaat tot wel 10 jaar mee. 

Voor meer info over de Grafityp printable wrap folies verwijzen wij graag naar de Grafityp website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.