Zoeken

Grafityp wrap-opleidingen 

Grafityp wrap-opleidingen 

Wil jij je wrapskills aanscherpen? Super! Grafityp organiseert maar liefst drie verschillende opleidingen om wrappers en signmakers uit de Benelux de kneepjes van het vak bij te brengen. Een kwalitatieve wrap is het resultaat van de juiste producten én de correcte plaatsing. Grafityp helpt je met beide.

Ervaren instructeurs to the rescue

In Grafityps opleidingscentrum worden drie opleidingen op maat georganiseerd, zowel voor de beginnende signmaker als voor de al meer ervaren wrapper, en dit onder de vakkundige begeleiding van een ervaren instructeur. Rudi Zoons, Grafityps in-house wrapspecialist, geeft al sinds 2006 wraptrainingen en kent dan ook alle do’s en don’ts. Hij geeft je de beste tips, waardoor je steeds het beste resultaat behaalt wanneer je zelf aan de slag gaat. De opleidingen worden gegeven voor groepen van 4 tot maximum 6 personen.

Basisopleiding (1 dag)

In de basisopleiding leer je alle basisbeginselen van het aanbrengen van zelfklevende films en ga je al op kasten, deuren en zelfs rechtstreeks op wanden kleven.

Opleiding PPF (1 dag)

Je leert alles over Paint Protection Films, want die worden op een andere manier aangebracht worden dan PVC films. Op het einde van de rit breng je de Paint Protection Films aan als een pro.

Opleiding Carwrapping (2 dagen)

Tijdens deze opleiding geven de Grafityp instructeurs je tips en tricks om een volledig voertuig te wrappen met de Grafityp films. Op het einde van de tweedaagse wrap kan je vlot een volledige wagen.

Meer weten over de Grafityp opleidingen?

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.