Zoek

Grafityp opleidingen 

Grafityp opleidingen 

Wrappen en beletteren is een ware kunstvorm! Klaar om het vak te beheersen? Grafityp biedt drie opleidingen aan waarin je de kneepjes van het vak leert.

OPLEIDING 1: Basis + Wall & Interior Decoration

Deze opleiding bestaat uit twee delen. In het eerste deel leer je alle basisbeginselen. Welke materialen heb je nodig? Welke voorbereidingen neem je alvorens het wrappen begint? En hoe ga je vervolgens te werk? Daarna kan je gelijk beginnen oefenen op verschillende ondergronden. In het tweede deel, wall & interior decoration, leer je om folies op wanden te kleven. Ook leer je om te kleven op deuren, kastjes en andere meubelstukken. 


OPLEIDING 2: Paint Protection Films

Tijdens deze opleiding leer je alles over de bescherming van je voertuig met Paint Protection Films. Voor het aanbrengen van deze PU-films is een andere techniek vereist dan voor het aanbrengen van pvc-films. We leren je het verschil tussen de films én hoe je ermee omgaat! 

OPLEIDING 3: Car Wrapping

Deze tweedaagse opleiding is volledig gewijd aan het wrappen van auto’s. Onze deskundige instructeurs delen hun tips en tricks voor het beste resultaat. Maar goed, de basisbeginselen heb jij misschien al in de vingers? Daarom gaan we een stapje verder en lichten we de uitdagendere zones ook toe, zoals diepe inkepingen en sterke rondingen. Ook hier mag je weer uitgebreid oefenen.

Ervaren instructeurs

Onze opleidingen worden gegeven door ervaren instructeurs, waaronder in-house wrapspecialist Rudi Zoons. Rudi geeft al bijna 20 jaar wrap opleidingen. Hij weet dus als geen ander hoe je Grafityps zelfklevende folies aanbrengt en geeft je de beste tips voor een perfect eindresultaat. Wil jij je ook verdiepen in deze kunstvorm?

Schrijf je hier in voor een van de aankomende trainingen

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.