Zoek

Grafityp op FESPA MÜNCHEN

Grafityp op FESPA MÜNCHEN

Van 23 tot 26 mei nam Grafityp deel aan de FESPA Global Print Expo in München, een geslaagde beurs waar connecteren met distributeurs, signmakers en bezoekers centraal stond.

Uw duurzame partner

De Grafityp stand stond dit jaar opnieuw in het teken van duurzaamheid. Niet enkel de aankleding van de stand, maar ook de voorgestelde producten. Honderden bezoekers maakten kennis met de Grafityp Ecological Films (GEF). Dit gamma zal ook in de toekomst verder uitgebreid worden.

Nieuwe Omega-Skinz

Ook in het Omega-Skinz gamma stelt Grafityp voortdurend nieuwe oplossingen voor. De helft van de Grafityp stand was gelinkt aan dit merk van wrapfilms. De nieuwe Dionero carbonfilm werd er live op een Porsche 997 gewrapped. Daarnaast kon je de nieuwste carbonfilm ook op een Aston Martin DBX707 bewonderen.

Vernieuwde LAMPVF

Tijdens Fespa kon je ook de vernieuwde Grafiprint LAMPVF (een upgrade van het vroegere LAMPDF) ontdekken. Dit is een semi-glanzend gecoëxtrudeerd PVF (polyvinyl-fluoride) anti-graffiti laminaat met permanente lijm, speciaal ontworpen ter bescherming van digitale prints tegen graffiti, vlekken, slijtage, krassen en UV-licht.

Wenst u meer informatie over de Grafityp producten? Neem eens een kijkje op de Grafityp website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.