Zoek

Grafityp must-haves voor elke beursstand

Grafityp must-haves voor elke beursstand

Na een lange tijd van uitstel, openen de beurzen hun deuren weer! De ideale manier om nieuwe producten in de kijker te zetten. Jouw stand in het oog laten springen? Dat doe je met een toffe Grafityp film. Wij delen graag onze must-haves voor elke beursstand! 


Matte films: Met de Grafityp films tover je elke beursstand om tot een echte eyecatcher. Het belangrijkste? Gebruik altijd een matte film. Zo beperk je de weerspiegeling van de expolichten tot een minimum. Volledig bedrukt in jouw branding of met een speciale boodschap? Aan jou de keuze!

High tack films: De kans is groot dat je beursstand pas geverfd is als je hem opzet in de expohal. Eén van de must-haves voor elke beursstand? Een film met High Tack lijm. De film zal zo veel beter blijven plakken. 

Vloerstickers: Leid je bezoekers naar je beursstand met een vloersticker! Is de beurshal bekleed met laagpolig tapijt? Dan heb je een stevige film nodig die kleeft op deze moeilijke ondergrond.

Raamdecoratie: Een raam of spiegel op je beursstand? Zorg voor een decoratieve aankleding of creëer wat extra privacy met een geëtst glas film. Deze film is een veel goedkoper alternatief dan écht geëtst glas. 

PVC-vrije folies: Grafityp biedt ook PVC-vrije films aan als duurzaam alternatief voor PVC films. Dat onder de naam “GEF” (Grafityp Ecological Films).

Bezoek onze Grafityp beursstand! 

Dit jaar mogen we elkaar weer live ontmoeten in de expohallen. Grafityp zal aanwezig zijn op verschillende beurzen de komende periode. Onze eerste stop? De FESPA Global Print Expo in Berlijn eind mei. De voorbereidingen zijn in full swing, wij kijken er alvast enorm hard naar uit! Bezoek dus zeker onze beursstand A20 in hal 4.2.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.