Zoek

Grafityp lanceert 3 nieuwe Omega-Skinz kleuren

Grafityp lanceert 3 nieuwe Omega-Skinz kleuren

Omega-Skinz is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Grafityp en het Nederlandse SOTT. Samen bundelen de twee ondernemingen hun krachten om zich te richten op de stoerste, strakste car wraps van de hoogste kwaliteit in al haar facetten.

Ontdek de drie nieuwe kleuren

Samen met SOTT ontwikkelde Grafityp drie nieuwe kleuren om je auto mee te wrappen: Demolition Dark, Luxury white en Doctor Thunder:

  • Demolition Dark (OS-659): dit is niet je grey-next-door. Grafityp stak de grijze tint in een Omega-Skinz-jasje en gaf de car wrap een blauwe ondertoon. Zo krijgt je auto een krachtige, robuuste uitstraling. De folie wordt idealiter afgewerkt met een matte topcoat.
  • Luxury White (OS-703): een witte kleur met een warme ondertoon speciaal voor het hogere segment. Denk aan de witte tint die gebruikt wordt op luxe jachten. De naam van deze nieuwe kleur spreekt dus voor zich.
  • Doctor Thunder (OS-759): een unieke, robuuste en chique wrapkleur. De donkere tint, ook met een blauwe ondertoon, past zowel op een stijlvolle Bentley, maar geeft ook een edgy look aan je krachtige bolide.

Meer weten over de Omega-Skinz wrap films? Bezoek de Omega-Skinz website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.