Zoek

Grafityp floor graphics voor buitengebruik

Grafityp floor graphics voor buitengebruik

Nu de lente in het land is, komen mensen meer buiten. Het ideale moment om te investeren in floor graphics voor buitengebruik. Benieuwd welke zelfklevende oplossingen Grafityp hiervoor aanbiedt?

Standing by a sticker on the ground, with guidance regarding social distancing during the Covid-19 outbreak.

Vloeren zijn moeilijke ondergronden voor folies. Het is een uitdaging om oplossingen te bieden die goed zijn én goed blijven, ongeacht het aantal voeten dat eroverheen schuifelt. Buiten is die uitdaging nog groter omdat de vloersticker weer en wind moet doorstaan. Grafityp biedt twee matching floor graphics aan speciaal voor buitengebruik. Een printfilm (STREETPR) en een bijpassend laminaat (STREETFL) ter bescherming.

STREETPRINT

De GrafiPrint STREETPR-folie is een witte glanzende polymere PVC floor graphic printfilm. Hij is ideaal voor kortstondig buitengebruik op ruwe ondergronden. Denk maar aan beton, trottoirs, parkings,… De folie heeft een speciale high-tack lijmlaag, die ervoor zorgt dat de vloersticker stevig blijft zitten, in weer en wind en dat tot wel 6 maanden lang. Voor optimaal gebruiksresultaat wordt de STREETPR-folie altijd gecombineerd met het beschermende laminaat STREETFL.

STREETFLOOR

GrafiPrint STREETFL is een transparant polymeer laminaat met zeer sterke antislipeigenschappen (R12). Ook in natte omstandigheden. Het PVC floor graphic laminaat met glaspartikels werd speciaal ontwikkeld om de STREETPR-folie te beschermen. Ideaal voor buitengebruik op ruwe ondergronden. 

Meer info over de GrafiPrint floor graphic folies vind je op de Grafityp website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.