Zoeken

Grafityp en Team WRT: een flitsende samenwerking op het racecircuit

Grafityp en Team WRT: een flitsende samenwerking op het racecircuit

Team WRT is het Belgische raceteam dat al meer dan tien jaar door Grafityp wordt gesponsord.

Volg je de socialemediakanalen van Grafityp? Dan heb je zeker al kennis gemaakt met de piloten en flitsende racewagens van W Racing Team, kortweg WRT. Autosport zit in Grafityps DNA. Ze sponsoren al meer dan 30 jaar autosportpiloten en –teams. Dat is namelijk een goede manier om de kwaliteit en duurzaamheid van de Grafityp producten te promoten.

Tien jaar partnerschap

Grafityp en Team WRT werken ondertussen meer dan tien jaar samen. Team WRT reed de afgelopen seizoenen met wagens van Audi Sport. De samenwerking met Audi werd recent beëindigd, maar dat betekende eveneens het begin van een mooie nieuwe samenwerking met BMW. Sinds eind vorig jaar rijdt het raceteam met de BMW M4. Grafityp levert onder andere de folies waarmee de racewagens, teamtrucks, boxpanelen en ander rollend materiaal bestickerd worden. De wagens worden in flashy fluo kleurtjes gewrapt, die Grafityp speciaal voor Team WRT ontworpen heeft. Ter compensatie prijkt het Grafityp logo op alle racewagens, piloten- en mechaniekerspakken.

WRT in het kort

Het professionele WRT autosportteam werd in 2009 opgericht op initiatief van voormalig autocoureur Vincent Vosse en ondernemer Yves Weerts. Het team bestaat uit 18 getalenteerde racepiloten, waaronder Dries Vanthoor, Robin Frijns en publiekstrekker Valentino Rossi. De komende maanden staan er nog races in Italië, Spanje, Duitsland en Japan op de planning.

Wil je op de hoogte blijven van de spannende races van Team WRT? Hou dan zeker Grafityps socialemediakanalen in de gaten!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.