Zoeken

Grafityp blikt terug op succesvolle Fespa beurs 

Grafityp blikt terug op succesvolle Fespa beurs 

Tijdens de FESPA Global Print Expo in Amsterdam was het op de Grafityp-stand een drukte van jewelste. Enerzijds om de nieuwe Omega-Skins kleuren te ontdekken, anderzijds om kennis te maken met de nieuwe en vernieuwde pvc-vrije printfolies. De vraag en interesse naar pvc-vrije folies stijgt dan ook jaar na jaar.

NIEUW: GEF122PE

De eerste pvc-vrije langetermijn 2D-oplossing met een permanente lijm, voor UV- en latex-inkten. Een duurzaam alternatief voor fleetwraps zoals vrachtwagens, bussen, treinen en metro’s. 


GEOPTIMALISEERDE FORMULE: GEF112RPE (glanzend) en GEF113RPE (mat)

Twee bestaande pvc-vrije folies in een nieuw jasje, met een verbeterde formule. Het aangepaste rugpapier zorgt voor een goede vlakligging op latex printers en een optimale verwerking, bijvoorbeeld bij het snijden. Dankzij de removable acryllijm zijn de pvc-vrije printfilms ideaal voor tijdelijke, vlakke toepassingen. 

Ontdek hier Grafityps nieuwe en vernieuwde pvc-vrije printfilms


Vier Omega-Skinz primeurs

Daarnaast waren er ook vier primeurs te spotten van Omega-Skinz.


1. Forged Carbon
Na Elemento-6 carbon en Dionero carbon lanceerde Omega-Skinz tijdens Fespa een nieuw carbon, genaamd Forged. Deze gegoten pvc film is verkrijgbaar in een matte en glanzende uitvoering. De folie is makkelijk te vervormen en is glad van oppervlak, waardoor het lijkt alsof de stukken carbon in het hars zitten.

2. Grigio Olive
Een nieuwe, exclusieve kleur voor exclusieve voertuigen. De diepgrijze kleur met een groene tint geeft elk voertuig cachet en klasse.


3. Racing Raptor 
Een matte groen metallic met kleine gouden deeltjes in het oppervlak. Rondingen, vormen en knikken in een voertuig komen extra tot hun recht doordat licht gebroken wordt in de speciale toplaag.

4. Hi-tech kleurenkaart
Omega-Skinz staat bekend om zijn buitengewone kleurenassortiment. Maar tussen alle prachtige kleuren vielen voorheen de speciale effectfilms niet zo op. Daarom is er nu een hi-tech kaart met alle textuurfolies, gladde carbonfolies en zwarte metaaleffectfolies in. 

Ontdek hier het volledige Omega-Skinz gamma

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.