Zoek

Grafityp biedt breed gamma wall deco films aan

Grafityp biedt breed gamma wall deco films aan

De laatste jaren voegde Grafityp een aantal Grafiprint wall deco films aan het gamma toe. Die laten je toe elk mogelijk ontwerp direct op de wand aan te brengen.

Vele kwaliteiten

De Grafiprint wall deco printfilms zijn beschikbaar in monomere, polymere en gegoten kwaliteit. Op die manier heb je altijd een oplossing die je onmiddellijk op bakstenen, beton, geschilderde of gepleisterde muren kan aanbrengen… zowel binnen als buiten.

Monomere films worden aanbevolen voor binnentoepassingen op licht gestructureerde geschilderde of gepleisterde wanden. Ze zijn beschikbaar met high tack of removable lijm.

De polymere films hebben een bepaalde structuur (Lino of Smeriglio) en kunnen zowel binnen als buiten op een geschilderde muur, pleisterwerk of op scheidingswanden aangebracht worden.


De gegoten kwaliteit tenslotte is geschikt voor binnen- en buitengebruik op de moeilijkste 3D oppervlakken zoals bakstenen, beton, gipsplaten,…

Persoonlijke toets

De tijd dat je je muur enkel met een standaard behangpapier kon aankleden, ligt al een tijdje achter ons. Met de Grafiprint wall deco kan je elke wand personaliseren. Een vakantiekiekje op de muur? Een reclamecampagne in je winkel? Het kan allemaal met de Grafiprint wall deco films.

Ontdek alles over de Grafiprint Wall Deco films!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.