Zoeken

GrafiTack polymere snijfilm met Air Escape

GrafiTack polymere snijfilm met Air Escape

Grote oppervlakken kleven is geen eenvoudige opdracht. De uitvoering van een dergelijk werk zonder luchtblazen vergt veel kennis en jaren ervaring, maar… met de juiste folie kom je al een heel eind. Daarvoor is er de GrafiTack 200-300 AE serie: dat zijn polymere zelfklevende folies met Air Escape technologie – een ware lifesaver bij grote kleefopdrachten.

Air Escape als reddingsboei

Zelfklevende films met Air Escape technologie kan je sneller én eenvoudiger aanbrengen dan zelfklevende folies zonder die technologie. Het grote voordeel is dat je luchtblaasjes makkelijk kan wegwrijven in plaats van te doorprikken. De grote voorwaarde? De folie moet droog aangebracht worden, anders werkt de Air Escape technologie niet optimaal.

Acht populaire kleuren

De Air Escape technologie heft de laatste jaren al vlot haar intrede gevonden in de printfilms. Met de acht populairste kleuren uit de GrafiTack 200-300 serie brengt Grafityp deze technologie ook naar de snijfilms.

Lees meer in de Grafityp blog over polymere snijfilms met Air Escape. Ontdek in deze video hoe je de GrafiTack 200-300 AE films moet aanbrengen

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.