Zoek

Go green met Igepa: Stadur Viscom Easyprint

Go green met Igepa: Stadur Viscom Easyprint

We dragen bij Igepa duurzaamheid hoog in het vaandel en dat is ook te zien in ons assortiment. We zetten de komende weken enkele duurzame plaatmaterialen terug in de kijker. Deze week: Stadur Viscom Easyprint.

Stadur Viscom Easyprint is een 100% PVC-vrije, lichtgewicht schuimplaat met een kern van geschuimd polystyreen en toplagen van wit stadurlon. De plaat is laag in gewicht, stijf en zeer gemakkelijk te hanteren. Dankzij een speciale oppervlaktetechnologie worden briljante drukresultaten met directe digitale bedrukking gegarandeerd. Het materiaal is eenvoudig buigbaar na het vormen van V-groeven en diverse geometrische vormen zijn genereerbaar aan de hand van sleufgroeven.

Dankzij zijn weers- en vochtbestendigheid, de dubbelzijdige beschermfolie en een uitstekende krasbestendigheid is Stadur Viscom Easyprint perfect voor displays, standenbouw, PoS/PoP, indoor en outdoor toepassingen. Het materiaal is bewerkbaar voor zagen, frezen, verlijmen, boren en lakken. 

Bij Igepa is Stadur Viscom Easyprint per stuk leverbaar en kunt u het materiaal naar een gewenst formaat laten verzagen. Bestel nu via onze webshop.
Neem zeker ook eens een kijkje in ons ecologisch platengamma.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.