Zoek

Go green met Igepa: Solid Alu

Go green met Igepa: Solid Alu

We dragen bij Igepa duurzaamheid hoog in het vaandel en dat is ook te zien in ons assortiment. We zetten de komende weken enkele duurzame plaatmaterialen terug in de kijker. Deze week is Solid Alu aan de beurt.

Solid Alu is een 100% recycleerbare aluminium plaat voorzien van een digitale coating aan beide zijden. Deze platen bestaan uit één materiaal, namelijk aluminium. Dit maakt ze eenvoudiger te recyclen en milieuvriendelijk. Na gebruik kunnen de platen worden gerecycleerd en behouden ze de waarde van het oud metaal, aluminium.

Door zijn vlak oppervlak en coating is Solid Alu ideaal voor zeefdruk, digitaal printen en uitermate geschikt voor UV-print. Deze platen zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals robuuste reclameborden, bewegwijzeringen en naamplaten. Daarnaast kan erin worden gefreesd en geboord waardoor maatwerk mogelijk is. Solid Alu is voorzien van een beschermende film aan beide zijden waardoor de platen tijdens transport goed beschermd blijven. Bovendien zijn ze corrosie- en weerbestendig waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Bestel nu via onze webshop
Neem zeker ook eens een kijkje in ons ecologisch platengamma.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.