Zoek

Getuigenis van The Look Company over hun investering in drie Summa lasersnijmachines

Getuigenis van The Look Company over hun investering in drie Summa lasersnijmachines

Op zoek naar nieuwe technologieën om de snijproductiviteit te verhogen

In 2019 bevonden we ons bij The Look Company, al jaren marktleider in textiele sport- en retailbranding, in een uitdagende positie. De snelle groei van onze Noord-Amerikaanse divisie had een capaciteitsknelpunt in onze faciliteiten blootgelegd. Onze bestaande textielsnijapparatuur kon de productie-eisen niet langer bijhouden.

Om dit probleem op te lossen, ging The Look Company uitgebreid op zoek naar nieuwe technologieën waarmee we onze snijproductiviteit konden verhogen zonder extra vloeroppervlak of personeel aan de afdeling toe te voegen. We ontdekten dat terwijl de meeste fabrikanten zich richtten op het verbeteren van hun basismachines om sneller te kunnen maken, onze analyse aantoonde dat de echte beperkende factor in onze productieprocessen de camera-gebaseerde plaatsbepalingssystemen waren. Dit heeft ons uiteindelijk naar Summa geleid.

Summa’s technologie gebruikt een camera-array over de volledige breedte om het substraat te “scannen” terwijl het in het snijgebied wordt toegevoerd. Hoewel andere fabrikanten vergelijkbare technieken gebruikten, was Summa’s systeem voor ons het eerste waarvan het camerasysteem de traditionele registratiemarkeringen nauwkeurig kon oppikken, een functie die The Look Company nodig had vanwege de aard van ons textiel en het hoge precisieniveau dat onze toepassingen vereisen. Deze combinatie van snelheid en precisie leek een oplossing te zijn voor onze capaciteitsproblemen, en dat alles op een kleiner oppervlak dan onze bestaande apparatuur.

Summa L Series lasersnijmachine voldeed ruimschoots aan de verwachtingen

Natuurlijk zou het beste Vision-systeem geen oplossing zijn als het niet gekoppeld zou worden aan een machine die kan snijden zoals het moet, en we vonden dat de Summa L Series lasersnijmachine ruimschoots voldeed aan onze verwachtingen. De snedes waren snel en consistent en de mechanische systemen leken de uitdaging van onze non-stop activiteiten aan te kunnen. The Look Company kocht onze eerste L-serie lasersnijmachine (de L3214), een van de eerste die geproduceerd werd, en installeerde deze in onze Canadese productiefaciliteit.

Uitstekend partnerschap

Zoals met alle nieuwe apparatuur die The Look Company in gebruik neemt, ontdekten we dat er extra functies, aanpassingen en veranderingen nodig waren om de machine optimaal te laten voldoen aan onze behoeften. Summa’s team bleek in dit opzicht een uitstekende innovatiepartner te zijn, door samen met onze teams de software en firmware te verfijnen en zelfs door een deel van het machineontwerp bij te werken op basis van onze feedback en verzoeken. Het is dit gevoel van partnerschap en ondersteuning, samen met de uitstekende L Series snijmachine, dat The Look Company het vertrouwen gaf om onze investering in het Summa product uit te breiden naar onze vestigingen wereldwijd, met nu drie lasersnijmachines in gebruik.

De Summa lasersnijmachines en hun uitstekende klantenservice hebben bewezen een winnende formule te zijn voor ons hier bij The Look Company, en de relatie is er een die we de komende jaren hopen uit te breiden en te laten groeien

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.