Zoek

Geslaagde Fujifilm Acuity Prime demodag bij Nautasign

Geslaagde Fujifilm Acuity Prime demodag bij Nautasign

Woensdag 23 november en donderdag 24 november was het eindelijk zo ver na voorbereiding en plannen mochten wij de Fujifilm Acuity Prime starten en aan u laten zien. De Fujifilm Acuity Prime L is de nieuwste editie van de Prime flatbed-serie. Net als de Acuity Prime 20 en 30 is de stijlvolle Acuity Prime L ontworpen met de gebruiker in gedachten en gebouwd om een uitzonderlijke ROI te bieden. De Acuity Prime L is eenvoudig te bedienen en produceert resultaten van hoge kwaliteit bij hoge snelheid, met een maximaal afdrukgebied van 3200 mm x 2000 mm en een doorvoer van maximaal 202 m² per uur. De pneumatische registratiepennen maken het mogelijk om harde media snel, herhaalbaar en eenvoudig te laden in perfecte registratie. Het beschikt over zes vacuümzones en 16 media-locatiepinnen, evenals de mogelijkheid om naast elkaar te printen met zijn dubbele zonefunctie, voor maximale flexibiliteit.

Wij kijken terug op een zéér geslaagd evenement en we zijn zeker van plan dit in de toekomst nog eens weer te organiseren.

Credit: Ruud Feimann (Nautasign)
Credit: Ruud Feimann (Nautasign)
Credit: Colm Garvey (Fujifilm)
Credit: Colm Garvey (Fujifilm)

Wilt u ook de Fujifilm Acuity Prime in actie zien of meer informatie over deze printer ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling +31 (0)318 – 69 70 70 of een mail sturen naar: info@nautasign.com

Link: 

https://www.nautasign.com/kenniscentrum/nieuw-fujifilm-acuity-prime-l

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.