Zoek

GEPERSONALISEERDE VERPAKKINGEN 

GEPERSONALISEERDE VERPAKKINGEN 

Meer mogelijkheden en minder verspilling: de kracht van digitale verpakkingen

Intrapec Group is een toonaangevende organisatie in de verpakkingsindustrie. De organisatie ontwerpt en produceert klant specifieke golfkartonnen verpakkingen en displays met behulp van hun uitgebreide en geavanceerde machinepark, ontwerpafdeling en logistiek centrum.

Om hun verpakkingsproces te digitaliseren, investeerde Intrapec Group in de Arizona-flatbedprinter 2300-serie. Dankzij de nieuwste digitale technologieën versnelt de organisatie haar productieproces en verbetert tegelijkertijd de kwaliteit van haar producten. 

De digitalisering van het verpakkingsproces heeft Intrapec Group in staat gesteld om onder andere ook prototypes en gepersonaliseerde verpakkingen te maken. Dit biedt de organisatie niet alleen meer flexibiliteit en efficiëntie, maar stelt haar ook in staat om beter in te spelen op de behoeften van haar klanten. 

“DE TREND IN DE VERPAKKINGSINDUSTRIE IS DAT VERPAKKINGEN STEEDS PERSOONLIJKER WORDEN.” Paul de Lange | CEO van Intrapec Group

Het tijdperk van digitale verpakkingen
Bekijk de video (zet NL-ondertiteling aan) en ontdek hoe Intrapec Group gebruik maakt van een digitale verpakkingstechnologie om hun klanten te voorzien van meer gepersonaliseerde en op maat gemaakte verpakkingen. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.