Zoek

Fujifilm lanceert automatiseringssysteem op Drupa

Fujifilm lanceert automatiseringssysteem op Drupa

Fujifilm lanceert op drupa een automatiseringssysteem om de productiviteit van zijn Acuity Hybrid grootformaatprinters te verhogen. Met de robotica-unit kan een pallet-naar-palletproces voor plaatmaterialen worden verkregen.

Dit robuuste systeem, dat ontworpen is om productielijnen te ondersteunen en te versnellen, bestaat uit een lader om plaatmateriaal op de printer te plaatsen en een lossysteem om bedrukt materiaal van de printer op de pallet te leggen. De unit kan worden ingesteld op half- of volautomatische verwerking en kan vier rijen materiaal tegelijkertijd printen. Elke baan heeft twee zuigarmen om materialen op te pakken en een aanpasbare vacuümpomp die een verscheidenheid aan substraten met verschillende gewichten kan dragen.

Daarnaast heeft het systeem aan beide kanten deuren die gemakkelijk toegang geven tot het rolsysteem. Dit maakt efficiënt omschakelen mogelijk van rolinvoer naar flatbed, wat de functionaliteit en veelzijdigheid maximaliseert.

De gebruiksvriendelijke GUI van het automatiseringssysteem communiceert naadloos met de printer en geeft de operator de mogelijkheid om de materialen die worden verwerkt doorlopend te controleren.

Wij nodigen iedereen uit het systeem op de Fujifilm stand (A02, hal 8B) in actie te komen zien.

drupa 2024 | Fujifilm Print EMEA

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.