Zoek

Fujifilm kondigt commerciële beschikbaarheid aan van de Acuity Prime L flatbed printer

Fujifilm kondigt commerciële beschikbaarheid aan van de Acuity Prime L flatbed printer

Fujifilm bevestigt vandaag dat de Acuity Prime L flatbedprinter commercieel beschikbaar is. De printer, die op de FESPA 2022 werd onthuld, is de grotere versie van de Acuity Prime 20 en 30 modellen. De grotere bedversie van de Acuity Prime verhoogd de productiviteit en ROI voor printservice aanbieders.

Met een maximaal printoppervlak van 3200 x 2000 mm en een printsnelheid van 202 m2/u is de Acuity Prime L eenvoudig te bedienen en produceert het drukwerk van hoge kwaliteit op hoge snelheid. De printer beschikt over zes vacuümzones en 16 medialocatiepinnen, en kan dankzij de dubbele-zonefunctie naast elkaar printen voor maximale flexibiliteit.

Uvijet HM – een inktsysteem dat speciaal is samengesteld voor de Acuity Prime serie – biedt  uitstekende hechting op een breed scala aan substraten en produceert tevens een breed kleurengamma. Het nieuwe inktgamma is geoptimaliseerd om dag in dag uit levendige beelden van hoge kwaliteit te produceren.

Een nieuwe jettable primer verbetert de hechting nog verder voor bijzonder moeilijke substraten. Hierdoor is de offline voorbehandeling van substraten vóór het drukken niet meer nodig, wat tijd en geld bespaart.

De Acuity Prime L met Uvijet HM-inkten is verkrijgbaar met maximaal zeven inktkanalen (CMYK, plus wit, transparant en primer) en biedt printbedrijven de flexibiliteit om de Prime L aan hun eigen behoeften aan te passen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.