Zoek

Fujifilm en IGEPA Belux sluiten strategische overeenkomst op drupa 2024

Fujifilm en IGEPA Belux sluiten strategische overeenkomst op drupa 2024

Fujifilm kondigt vandaag zijn nieuwe strategische partnerschap met dealer IGEPA Belux aan ter ondersteuning van de verkoop van het Acuity Prime-assortiment in de Belux. De overeenkomst houdt in dat IGEPA Belux, als enige binnen de visuele communicatiemarkt, de commerciële distributie in de Belux op zich neemt van de printers uit de Acuity Prime-reeks van Fujifilm. 

Cindy Danis, Sales Manager – Equipment LFP bij IGEPA Belux, licht toe: “We zijn erg blij dat wij dealer zijn geworden van Fujifilm. Het is een vertrouwd en gevestigd merk dat snelle, veelzijdige en robuuste printers maakt, waarvan sommige meerdere prijzen hebben gewonnen. Dit partnerschap betekent een verbreding van ons productassortiment. Met de Acuity Prime Hybrid printer kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten.

Olivier Wellens, Sales Manager België & Luxemburg bij Fujifilm, voegt hieraan toe: “Dankzij onze partners in Europa, zoals IGEPA Belux, kunnen we onze printoplossingen – inclusief het volledige Acuity Prime assortiment – aanbieden aan een enorm aantal klanten in België en Luxemburg. 

Over Igepa

Igepa is een gespecialiseerde totaalleverancier met toegevoegde waarde voor de markt in Papier & Print, Visuele Communicatie, Verpakking en Bouw. Igepa Belux is actief in België en Luxemburg en maakt deel uit van de Duitse Igepa Groep.

Voor meer informatie over Igepa: www.igepa.be

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.