Zoeken

Fujifilm brengt Uvijet HZ thermoforming inkt uit voor Acuity Prime vlakbedprinters

Fujifilm brengt Uvijet HZ thermoforming inkt uit voor Acuity Prime vlakbedprinters

Fujifilm kondigt vandaag de lancering aan van zijn nieuwe LED UV-drogende thermoforming inkten, speciaal ontworpen voor de Acuity Prime vlakbedprinters. De Uvijet HZ-reeks zijn ontwikkeld en uitgebreid getest door Fujifilm in zijn bekroonde inktfabriek in Broadstairs, VK. 

De sneldrogende LED UV-inkten zijn de ideale oplossing voor een breed scala aan materialen die gewoonlijk worden gebruikt in thermovormtoepassingen, zoals dieptrekken, lijnbuigen en dome blowing. De inkten bieden een uitstekende puntweergave en lichtechte kleuren met  uitstekende hechting. Andere voordelen van de inkten zijn de hoogwaardige afwerking, buigen, rillen, frezen en guillotineren.

De inkten zijn geschikt voor interne en externe toepassingen en vormen zich perfect tussen 150-200*C (302-392*F). Ze zijn ook vrij van vluchtige oplosmiddelen en koolwaterstoffen, waardoor het milieu minder wordt belast in vergelijking met producten op oplosmiddelenbasis.

Matthew Whiting, Product Manager bij Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, merkt op: “Met onze uitgebreide kennis van de sector en de bekroonde productiefaciliteiten in onze vestiging in Broadstairs, creëert Fujifilm met trots inkten om de mogelijkheden van zijn printers, zoals de Acuity Prime, te maximaliseren.”

Hij vervolgt: “Bij het thermovormen wil je niet dat de inkt barst, broos wordt of schilfert. Onze Uvijet HZ-inkten zijn zeer flexibel en behouden hun hoge kwaliteit tijdens het thermovormen, wat resulteert in een uitstekende afwerking.”

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.