Zoek

Four Pees Team lanceert Atomyx, een innovatief Print Production Management Platform.

Four Pees Team lanceert Atomyx, een innovatief Print Production Management Platform.

Het team achter Four Pees, een gerenommeerde internationale distributeur en integrator voor de printindustrie, kondigde tijdens hun REACT event (https://www.atomyx.io/en/this-was-react-2024) de lancering aan van Atomyx, een baanbrekend cloudgebaseerd printproductiebeheerplatform.

Atomyx is gebouwd op de visie van Connected Automation en maakt winstgevende productie van geïndividualiseerde printopdrachten op schaal mogelijk. Als 100% cloud platform bevordert het volledige schaalbaarheid en connectiviteit in het gehele productieproces. Atomyx is een Integration Platform as a Service (iPaaS) dat speciaal is ontwikkeld voor de printproductiesector en naadloze integratie van verschillende databronnen in één cloudservice mogelijk maakt.

Dit innovatieve platform bestaat uit drie integreerbare producten: Atomyx Manage, Atomyx Prepare en Atomyx Layout, die elk specifieke functionaliteiten bieden om workflows te stroomlijnen en printproductie te optimaliseren.

De voordelen van Atomyx zijn enorm: lagere integratiekosten, minder handmatige taken, gecentraliseerd overzicht over de productie en schaalbaarheid zonder overhead van de infrastructuur. Het is met name effectief voor het voldoen aan de veranderende verwachtingen van de klant, zoals het beheren van kortere deadlines en kleinere oplagen, door middel van verbeterde automatiseringsmogelijkheden.

Ga voor meer informatie naar www.atomyx.io.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.